Presentació


Qui som?

Som un grup amb més de 20 anys d’experiència sortint a la muntanya, que proposem aquest calendari d’excursions amb una finalitat esportiva i d’esbarjo. Els assistents ens situem dels 35 anys en endavant, amb o sense obligacions familiars, i que destinem un diumenge al mes aquesta activitat de lleure.

Què fem?

Senderisme bàsicament. Les excursions són mensuals, el tercer diumenge de cada mes, d’un dia, a excepció del juliol, que és de cap de setmana. El nostre objectiu es fer un programa atractiu, variat i que ens permeti conèixer i visitar els diferents racons i serralades que ofereix el nostre territori, alternant la baixa, mitja i alta muntanya, segons l’època de l’any.

Les nostres sortides són de caminar, amb itineraris estudiats, assequibles per a totes les edats i sense cap dificultat tècnica. Per desplaçar-nos ho fem alternant l’autocar i el transport públic. Si les necessitats ho requereixen utilitzem el cotxe particular.

Què us oferim?

Realitzar una activitat física assequible i econòmica, amb gent coneixedora del territori. Gaudir d’un grup de gent agradable amb interessos comuns per la natura, la muntanya i la cultura. Divulgar el nostre territori i patrimoni cultural. Tot amb la finalitat d’esbargir-nos dels maldecaps quotidians i oxigenar-nos.

A qui ens dirigim?     

A totes aquelles persones de mitja edat en endavant, amb o sense compromisos familiars, que volen fer una activitat de lleure i esportiva, amb contacte amb la natura, de forma segura i flexible.

Què cal portar?

Els requisits d’assistència són simples i força assequibles: Calçat adequat: botes de muntanya, senderisme o similars, en cas de no tenir-ne, sabatilles esportives. El dinar, l’aigua, i protecció pel sol, la pluja i el fred.

Com funcionem?

Al dors d’aquets full us hem adjuntat el calendari d’enguany. A primers de cada mes publiquem la corresponent a internet, www.uec.cat carpeta agenda, en ella s’informa del recorregut de forma detallada: la seva durada, característiques, transport, pressupost, etc. Si ho desitgeu, ens podeu facilitar el vostre correu electrònic i us enviarem el detall de la sortida.

Com puc inscriure’m?

Ho podeu fer personalment a la UEC Bcn, per telèfon, a les hores convingudes, o be per correu electrònic: secretaria@uecbarcelona.org

He de tenir una assegurança?

Actualment és necessari tenir-la per si s’hagués de realitzar un rescat amb intervenció dels bombers. Si no ens coneixes i vols provar, t’oferim una assegurança que et cobreix l’excursió. Si t’interessa i vols venir regularment, et recomanem la targeta federativa al nivell més senzill.   

Gràcies pel interès mostrat, confiem que la nostra proposta t’engresqui i fins aviat.

UEC Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 576. 1-2. 08011 Barcelona. Tf. 93-454.32.47 / 93-323.11.93. 
Horari secretaria: Dll.Dm. Dv. 19-21h.